Arvonmääritys

Säännöllinen arvonmääritys antaa omistajille todellisen kuvan yhtiön arvosta ja sen kehittymisestä.

Puolueeton analyysi yrityksesi nykytilasta ja tulevaisuudesta

Vinanssi Corporate Financen laatima arvonmääritys antaa puolueettoman näkemyksen yrityksen arvosta. Perusteina ovat syvällinen analyysi yhtiön taloudellisesta tilanteesta, omistajien haastattelut ja tulevaisuuden ennusteet sekä markkina-analyysi, joka antaa vertailutietoa.

Säännöllisesti tehtynä arvonmääritys antaa omistajille todellisen ja perustellun kuvan yhtiön arvosta ja sen kehittymisestä.

Arvonmääritys perustuu aina useaan näkökulmaan ja käytettävät menetelmät valitaan yrityksen tilanteen, toimialan sekä arvonmäärityksen käyttötarkoituksen mukaan. Analyysiä varten teemme oikaistun tilinpäätöksen.

Palvelumme

Arvonmääritystä tarvitaan

  • Omistajien tahtotilan määrittämiseksi

 

  • Kasvusuunnitelman perustaksi

 

  • Rahoitus- ja sijoitusneuvotteluiden tukena

 

  • Sitoutettaessa johtoa

 

  • Sukupolvenvaihdoksessa

 

  • Muutettaessa omistuspohjaa

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa, KHT, KTM toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa johtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus merkittävien kotimaisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen taloudellisista neuvonantopalveluista. Laurin erikoisalaa ovat osto- ja myyntitoimeksiantojen johtaminen, yritysjärjestelyjen verotukselliset, kirjanpidolliset ja yhtiöoikeudelliset kysymykset sekä taloudelliset due diligence -selvitykset. Päätoimensa ohella Lauri toimii tilintarkastusyhtiö ValueMiners Oy:n osakkaana ja hänellä on laajamittainen kokemus omistajajohtoisten ja kansainvälisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä kuten Crowe Horwathilla ja Ernst & Youngilla. Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri on toiminut mm. Metso Oyj:n palveluksessa.

Matti Kivilammi

Manager, M&A Business services

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa palvelupäällikkönä. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta.  Omistajanvaihdoksiin ja yritysten arvon muodostumiseen hänelle on kertynyt muun muassa näkemystä noin 100 rahoitetun omistusjärjestelyn kautta.

Petri Korkiamäki

Asiantuntija, KHT

040 7490 261

 

Vinanssi Corporate Financen partneri Petri Korkiamäki on KHT-tilintarkastaja. Petri toimi aiemmin mm. EY:n (Ernst & Young) Sisä-Suomen aluejohtajana ja Jyväskylän toimiston vetäjänä vuosina 2010 – 2016 sekä tilintarkastajana ja M&A  -asiantuntijana KPMG:llä ja PwC:llä vuosina 1997-2007. Petrillä on laajaa kokemusta konsernitilinpäätössäännöksistä, IFRS – standardeista ja – tilinpäätössäännöksistä.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi