Arvonmääritys

Säännöllinen arvonmääritys antaa omistajille todellisen kuvan yhtiön arvosta ja sen kehittymisestä.

Puolueeton analyysi yrityksesi nykytilasta ja tulevaisuudesta

Vinanssi Corporate Financen laatima arvonmääritys antaa puolueettoman näkemyksen yrityksen arvosta. Perusteina ovat syvällinen analyysi yhtiön taloudellisesta tilanteesta, omistajien haastattelut ja tulevaisuuden ennusteet sekä markkina-analyysi, joka antaa vertailutietoa.

Säännöllisesti tehtynä arvonmääritys antaa omistajille todellisen ja perustellun kuvan yhtiön arvosta ja sen kehittymisestä.

Arvonmääritys perustuu aina useaan näkökulmaan ja käytettävät menetelmät valitaan yrityksen tilanteen, toimialan sekä arvonmäärityksen käyttötarkoituksen mukaan. Analyysiä varten teemme oikaistun tilinpäätöksen.

Palvelumme

Arvonmääritystä tarvitaan

  • Omistajien tahtotilan määrittämiseksi

 

  • Kasvusuunnitelman perustaksi

 

  • Rahoitus- ja sijoitusneuvotteluiden tukena

 

  • Sitoutettaessa johtoa

 

  • Sukupolvenvaihdoksessa

 

  • Muutettaessa omistuspohjaa

Antti Liimatainen

Partner, johtaja, KTM

050 3651 197

 

Antti Liimatainen toimii Vinanssi Corporate Financen liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 50 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Petri Korkiamäki

Partner, KHT

040 7490 261

 

Vinanssi Corporate Financen partneri Petri Korkiamäki on KHT-tilintarkastaja. Petri toimi aiemmin mm. EY:n (Ernst & Young) Sisä-Suomen aluejohtajana ja Jyväskylän toimiston vetäjänä vuosina 2010 – 2016 sekä tilintarkastajana ja M&A  -asiantuntijana KPMG:llä ja PwC:llä vuosina 1997-2007. Petrillä on laajaa kokemusta konsernitilinpäätössäännöksistä, IFRS – standardeista ja – tilinpäätössäännöksistä.

Matti Kivilammi

Analyytikko, MBA

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financen analyytikkona. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta.  Omistajanvaihdoksiin ja yritysten arvon muodostumiseen hänelle on kertynyt muun muassa näkemystä noin 100 rahoitetun omistusjärjestelyn kautta.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi