Muut asiantuntijapalvelut

Yli 100 vuoden yhteenlaskettu kokemus

Vinanssi Corporate Finance palvelee asiakkaittaan seuraavissa yrityksen elinkaaren erityiskysymyksissä yli 100 vuoden yhteenlasketulla asiantuntijakokemuksella:

– Yleinen yhtiöoikeudellinen neuvonta

– Verotuksen asiantuntijapalvelut

– Sukupolvenvaihdokset

– Rakenne- ja yritysjärjestelyt

– Omistus- ja pääomajärjestelyt

Palvelumme

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa, KHT, KTM toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa johtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus merkittävien kotimaisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen taloudellisista neuvonantopalveluista. Laurin erikoisalaa ovat osto- ja myyntitoimeksiantojen johtaminen, yritysjärjestelyjen verotukselliset, kirjanpidolliset ja yhtiöoikeudelliset kysymykset sekä taloudelliset due diligence -selvitykset. Päätoimensa ohella Lauri toimii tilintarkastusyhtiö ValueMiners Oy:n osakkaana ja hänellä on laajamittainen kokemus omistajajohtoisten ja kansainvälisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä kuten Crowe Horwathilla ja Ernst & Youngilla. Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri on toiminut mm. Metso Oyj:n palveluksessa.

Mikko Akselin

Hallituksen puheenjohtaja

0400 646 760

 

Mikko Akselinilla on 30 vuoden kokemus lukuisista yritysjärjestelyistä ja sukupolvenvaihdoksista. Akselin toimii TietoAkseli Yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana.

Petri Korkiamäki

Asiantuntija, KHT

040 7490 261

 

Petrin erityisosaaminen liittyy yritysjärjestelyiden ja yrityskauppojen vero- ja lakiasioihin (M&A), yritysverotukseen, kirjanpidon erityiskysymyksiin (konsernit, yritykset), ja IFRS – raportointisäännöksiin.

Vesa Kokko

Varatuomari

040 9002 036

 

Vesa Kokko tarjoaa tiimiimme laaja-alaista juridista osaamista. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti yritysjuridiikan ja hallitustyöskentelyn osalta.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi