Muut asiantuntijapalvelut

Yli 100 vuoden yhteenlaskettu kokemus

Vinanssi Corporate Finance palvelee asiakkaittaan seuraavissa yrityksen elinkaaren erityiskysymyksissä yli 100 vuoden yhteenlasketulla asiantuntijakokemuksella:

– Yleinen yhtiöoikeudellinen neuvonta

– Verotuksen asiantuntijapalvelut

– Sukupolvenvaihdokset

– Rakenne- ja yritysjärjestelyt

– Omistus- ja pääomajärjestelyt

Palvelumme

Antti Liimatainen

Johtaja, KTM

050 3651 197

 

Antti Liimatainen toimii Vinanssi Corporate Financen liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Mikko Akselin

Hallituksen puheenjohtaja

0400 646 760

 

Mikko Akselinilla on 30 vuoden kokemus lukuisista yritysjärjestelyistä ja sukupolvenvaihdoksista. Akselin toimii tausta-konsernimme TietoAkselin toimitusjohtajana.

Petri Korkiamäki

Asiantuntija, KHT

040 7490 261

 

Petrin erityisosaaminen liittyy yritysjärjestelyiden ja yrityskauppojen vero- ja lakiasioihin (M&A), yritysverotukseen, kirjanpidon erityiskysymyksiin (konsernit, yritykset), ja IFRS – raportointisäännöksiin.

Vesa Kokko

Varatuomari

040 9002 036

 

Vesa Kokko tarjoaa tiimiimme laaja-alaista juridista osaamista. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti yritysjuridiikan ja hallitustyöskentelyn osalta.

Lauri Lähteenmaa

Asiantuntija, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa on työskennellyt aiemmin tilintarkastusyhteisö DHS Oy Audit Partnersissa ja EY:llä (Ernst&Young). Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri toimi sisäisen laskennan tehtävissä Metso Oyj:ssä ja Sovella Oy:ssä.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi