Yrityksen myynti

Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja siksi toteutamme sen myynnin omistajien tahtoa kunnioittaen.

Suhtaudumme yritysarvon kasvattamiseen intohimolla

Huolehdimme kaikista yrityksesi myyntiin liittyvistä asioista, verotuksen optimoinnista juridiikkaan sekä ostajan etsimisestä kauppaneuvotteluihin. Varmistamme, että omistajana voit keskittyä yrityksen liiketoimintaan myös myyntiprosessin aikana.

 

 

 

Palvelumme

Palvelumme hyödyt yrityksen omistajille:

  • 200 toteuneen kaupan kokemuksella tiimimme auttaa myymään yrityksen korkeimmalla hinnalla ja parhailla ehdoilla.

  • Kansainvälinen verkostomme laajentaa potentiaalista ostajakuntaa.
  • Myyjä voi keskittyä yrityksen liiketoimintaan ja kehittämiseen myös myyntiprosessin aikana.
  • Myyjä ei jää missään vaiheessa yksin: olemme tukena yrityskaupan jokaisessa vaiheissa.

  • Huolehdimme taloudellisista, verotuksellisista ja juridisista kysymyksistä asiantuntemuksella ja ennakoivasti.

  • Jatkuva raportointi varmistaa, että myyjä on koko ajan tilanteen tasalla.

Antti Liimatainen

Partner, johtaja, KTM

050 3651 197

 

Antti Liimatainen toimii Vinanssi Corporate Financen liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 50 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Petri Korkiamäki

Partner, KHT

040 7490 261

 

Petrillä on 20 vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten eri toimialoja edustavien yhtiöiden neuvonannosta. Petrillä on laajaa kokemusta yrityskauppa- ja yritysjärjestelytoimeksiannoissa, joissa hän on ollut aktiivisesti mukana niin aikaisemmissa tilintarkastusyhteisöissä kuin myös yritystoiminnassa talousjohdossa. Petrillä on kokemusta myös yrityspuolelta ja hän on toiminut pääomasijoittajien omistamassa kasvukonsernissa talousjohtajana vuosina 2007– 2010.

Seppo Sneck

Partner, Senior Advisor

0400 643 803

 

Seppo Sneckillä on kokemusta yli 60 yrityskaupasta pääomasijoittajana, teollisena ostajana tai osakkaana. Hän tietää mitä ja miten pääomasijoittaja ja teollinen ostaja ostavat. Kaksi omaa irtautumista auttavat ymmärtämään yrityksen myymiseen liittyvät asiat myös omistajan näkökulmasta.

Mikko Ahonen

Advisor, M&A

040 5233 840

 

Mikko Ahosella on 5 vuoden kokemus yrityskauppaprosessien johtamisesta. Tänä aikana hän on ollut mukana kymmenien projektien läpiviennissä. Mikko Ahosella on kokemusta erityisesti start up –yritysten ja t&k-tehtävien parista. Hän omaa kokemusta myös kansainvälisestä kaupasta ja energiatoimialan kehittämisestä.

Matti Kivilammi

Analyytikko, MBA

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financen analyytikkona. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta. Hänellä on yli 7 vuoden kokemus asiakasvastuullisista tehtävistä sekä lukuisista vaativista neuvottelutilanteista.  Kokemuksensa kautta hän auttaa löytämään oikeat ratkaisut yritysten myynnin edistämiseksi.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi