Yrityksen myynti

Jokainen yritys on ainutlaatuinen ja siksi toteutamme sen myynnin omistajien tahtoa kunnioittaen.

Suhtaudumme yritysarvon kasvattamiseen intohimolla

Huolehdimme kaikista yrityksesi myyntiin liittyvistä asioista, verotuksen optimoinnista juridiikkaan sekä ostajan etsimisestä kauppaneuvotteluihin. Varmistamme, että omistajana voit keskittyä yrityksen liiketoimintaan myös myyntiprosessin aikana.

 

 

 

Palvelumme

Palvelumme hyödyt yrityksen omistajille:

  • 300 toteuneen kaupan kokemuksella tiimimme auttaa myymään yrityksen korkeimmalla hinnalla ja parhailla ehdoilla.

  • Kansainvälinen verkostomme laajentaa potentiaalista ostajakuntaa.
  • Myyjä voi keskittyä yrityksen liiketoimintaan ja kehittämiseen myös myyntiprosessin aikana.
  • Myyjä ei jää missään vaiheessa yksin: olemme tukena yrityskaupan jokaisessa vaiheissa.

  • Huolehdimme taloudellisista, verotuksellisista ja juridisista kysymyksistä asiantuntemuksella ja ennakoivasti.

  • Jatkuva raportointi varmistaa, että myyjä on koko ajan tilanteen tasalla.

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa, KHT, KTM toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa johtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus merkittävien kotimaisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen taloudellisista neuvonantopalveluista. Laurin erikoisalaa ovat osto- ja myyntitoimeksiantojen johtaminen, yritysjärjestelyjen verotukselliset, kirjanpidolliset ja yhtiöoikeudelliset kysymykset sekä taloudelliset due diligence -selvitykset. Päätoimensa ohella Lauri toimii tilintarkastusyhtiö ValueMiners Oy:n osakkaana ja hänellä on laajamittainen kokemus omistajajohtoisten ja kansainvälisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä kuten Crowe Horwathilla ja Ernst & Youngilla. Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri on toiminut mm. Metso Oyj:n palveluksessa.

Matti Kivilammi

Manager, M&A Business services

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa palvelupäällikkönä. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta. Hänellä on yli 7 vuoden kokemus asiakasvastuullisista tehtävistä sekä lukuisista vaativista neuvottelutilanteista.  Kokemuksensa kautta hän auttaa löytämään oikeat ratkaisut yritysten myynnin edistämiseksi.

Petri Korkiamäki

Asiantuntija, KHT

040 7490 261

 

Petrillä on 20 vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten eri toimialoja edustavien yhtiöiden neuvonannosta. Petrillä on laajaa kokemusta yrityskauppa- ja yritysjärjestelytoimeksiannoissa, joissa hän on ollut aktiivisesti mukana niin aikaisemmissa tilintarkastusyhteisöissä kuin myös yritystoiminnassa talousjohdossa. Petrillä on kokemusta myös yrityspuolelta ja hän on toiminut pääomasijoittajien omistamassa kasvukonsernissa talousjohtajana vuosina 2007– 2010.

Seppo Sneck

Senior Advisor

0400 643 803

 

Seppo Sneckillä on kokemusta yli 60 yrityskaupasta pääomasijoittajana, teollisena ostajana tai osakkaana. Hän tietää mitä ja miten pääomasijoittaja ja teollinen ostaja ostavat. Kaksi omaa irtautumista auttavat ymmärtämään yrityksen myymiseen liittyvät asiat myös omistajan näkökulmasta.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi