Yritysosto

”Vinanssi Corporate Financella ymmärretään yrityskaupat sekä ostajan että myyjän näkökulmasta, jolloin asiat kerrotaan aina selkeästi molempiin suuntiin.”

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

Varmista etusi ja vältä turhia riskejä

Yrityskauppamarkkinassa parhaat kohteet myydään nopeasti ja päätyvät lähes poikkeuksetta ostajalle, joka on järjestänyt ostoprosessinsa ammattimaisesti.

Yritysjärjestelyiden asiantuntijoina kartoitamme puolestasi markkinat, tutkimme kohteen taustat ja huolehdimme sekä käytännöstä että talouteen, verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä kysymyksistä. Toimimme myös kansainvälisesti – ostajan aikaa säästäen ja identiteettiä suojellen.

 

 

Palvelumme

 

Palvelumme hyödyt ostajalle

  • Ajansäästö ja identiteetin suojaus

 

  • Asiantuntijatiimimme tuo hankkeeseen uskottavuutta

 

  • Kilpailu ostokohteista helpottuu asiantuntijaa hyödynnettäessä

 

  • Tuomme kokemusta neuvotteluihin

 

  • Huolehdimme taloudellisista, verotuksellisista ja juridisista kysymyksistä asiantuntemuksella ja ennakoivasti

  • Kansainvälisen verkostomme kautta tavoitamme ostokohteet myös Suomen ulkopuolella

Lauri Lähteenmaa

M&A Director, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa, KHT, KTM toimii Vinanssi Corporate Financen yritysjärjestelypalveluissa johtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus merkittävien kotimaisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen taloudellisista neuvonantopalveluista. Laurin erikoisalaa ovat osto- ja myyntitoimeksiantojen johtaminen, yritysjärjestelyjen verotukselliset, kirjanpidolliset ja yhtiöoikeudelliset kysymykset sekä taloudelliset due diligence -selvitykset. Päätoimensa ohella Lauri toimii tilintarkastusyhtiö ValueMiners Oy:n osakkaana ja hänellä on laajamittainen kokemus omistajajohtoisten ja kansainvälisten teollisuus- ja palveluyritysten tilintarkastuksista. Lauri on työskennellyt aikaisemmin kansainvälisissä tilintarkastusyhteisöissä kuten Crowe Horwathilla ja Ernst & Youngilla. Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri on toiminut mm. Metso Oyj:n palveluksessa.

Matti Kivilammi

Manager, M&A Business services

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financessa yritysjärjestelypalveluissa palvelupäällikkönä. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta. Omistajanvaihdoksiin ja yritysten arvon muodostumiseen hänelle on kertynyt näkemystä noin 100 rahoitetun omistusjärjestelyn kautta. Markkina-analyysit, ostokohteiden taloudellinen analyysi ja due diligence prosessien läpivienti ovat Matti Kivilammin erityisosaamisalueita osa-alueita.

Seppo Sneck

Senior Advisor

0400 643 803

 

Seppo Sneck ymmärtää yritysostajan näkökulman toimittuaan kahdessa pääomasijoitusyhtiössä ja pörssiyhtiön yritysjärjestelyistä vastaavana johtajana. Yli 60 yritysjärjestelyn kokemuksella hän auttaa löytämään oikean ostokohteen, neuvottelemaan ja toteuttamaan kaupan sekä tarvittaessa auttamaan integraatiossa.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi