Yritysosto

”Vinanssi Corporate Financella ymmärretään yrityskaupat sekä ostajan että myyjän näkökulmasta, jolloin asiat kerrotaan aina selkeästi molempiin suuntiin.”

Aki Puska, toimitusjohtaja, Wise Group Finland Oy

Varmista etusi ja vältä turhia riskejä

Yrityskauppamarkkinassa parhaat kohteet myydään nopeasti ja päätyvät lähes poikkeuksetta ostajalle, joka on järjestänyt ostoprosessinsa ammattimaisesti.

Yritysjärjestelyiden asiantuntijoina kartoitamme puolestasi markkinat, tutkimme kohteen taustat ja huolehdimme sekä käytännöstä että talouteen, verotukseen ja juridiikkaan liittyvistä kysymyksistä. Toimimme myös kansainvälisesti – ostajan aikaa säästäen ja identiteettiä suojellen.

 

 

Palvelumme

 

Palvelumme hyödyt ostajalle

  • Ajansäästö ja identiteetin suojaus

 

  • Asiantuntijatiimimme tuo hankkeeseen uskottavuutta

 

  • Kilpailu ostokohteista helpottuu asiantuntijaa hyödynnettäessä

 

  • Tuomme kokemusta neuvotteluihin

 

  • Huolehdimme taloudellisista, verotuksellisista ja juridisista kysymyksistä asiantuntemuksella ja ennakoivasti

  • Kansainvälisen verkostomme kautta tavoitamme ostokohteet myös Suomen ulkopuolella

Antti Liimatainen

Johtaja, KTM

050 3651 197

 

Antti Liimatainen toimii Vinanssi Corporate Financen liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hänellä on kokemusta yli 70 yrityskaupasta ja yli 100 arvonmäärityksestä vastuuasiantuntijana. Lisäksi hän on toiminut johdon taloudellisena neuvonantajana, luennoitsijana, kouluttajana sekä asiantuntijatodistajana oikeuden käsittelyssä.

Seppo Sneck

Senior Advisor

0400 643 803

 

Seppo Sneck ymmärtää yritysostajan näkökulman toimittuaan kahdessa pääomasijoitusyhtiössä ja pörssiyhtiön yritysjärjestelyistä vastaavana johtajana. Yli 60 yritysjärjestelyn kokemuksella hän auttaa löytämään oikean ostokohteen, neuvottelemaan ja toteuttamaan kaupan sekä tarvittaessa auttamaan integraatiossa.

Mikko Ahonen

Advisor, M&A

040 5233 840

 

Mikko Ahosella on 5 vuoden kokemus yrityskauppaprosessien johtamisesta. Tänä aikana hän on ollut mukana kymmenien projektien läpiviennissä. Mikko Ahosella on kokemusta erityisesti start up –yritysten ja t&k-tehtävien parista. Hän omaa kokemusta myös kansainvälisestä kaupasta ja energiatoimialan kehittämisestä.

Matti Kivilammi

Manager, M&A Business services

040 1688 208

 

Matti Kivilammi toimii Vinanssi Corporate Financessa analyytikkona. Hänellä on 10 vuoden työtausta ja yli 500 yritysanalyysin kokemus rahoittajaorganisaatioiden kuten Finnveran ja TEKESin/Business Finlandin palveluksesta. Omistajanvaihdoksiin ja yritysten arvon muodostumiseen hänelle on kertynyt näkemystä noin 100 rahoitetun omistusjärjestelyn kautta. Markkina-analyysit, ostokohteiden taloudellinen analyysi ja due diligence prosessien läpivienti ovat Matti Kivilammin erityisosaamisalueita osa-alueita.

Lauri Lähteenmaa

Asiantuntija, KHT

0400 857 022

 

Lauri Lähteenmaa on työskennellyt aiemmin tilintarkastusyhteisö DHS Oy Audit Partnersissa ja EY:llä (Ernst&Young). Ennen tilintarkastusalalle tuloa Lauri toimi sisäisen laskennan tehtävissä Metso Oyj:ssä ja Sovella Oy:ssä.

Ota yhteyttä

Sovitaan tapaaminen – Keskustelemme mielellämme kanssasi yrityskauppaan liittyvistä kysymyksistä.

Katso yhteystiedot Muut palvelumme

Voit soittaa myös suoraan asiantuntijoillemme tai lähestyä sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@vinanssi.fi