Vinanssi Corporate Finance

 

Yritysjärjestelyiden ja rahoituksen neuvonantaja jo vuodesta 2009

tutustu palveluihimme Tiimin yhteystiedot

 

Vinanssi Corporate Finance on osa TietoAkseli Groupia

Vinanssi on perustettu vuonna 2009. Yritys on osa TietoAkseli Groupia, joka tarjoaa keskitettyä taloushallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden osaamista.

Konserniin kuuluvat lisäksemme taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio UHY TietoAkseli sekä tilintarkastuspalveluihin erikoistunut UHY ValueMiners.

TietoAkseli Groupin liikevaihto oli viime vuonna yli yhdeksän miljoonaa euroa ja henkilöstöä on tällä hetkellä yli 130.

 

TietoAkseli Yhtiöt
UHY World Map

Olemme kansainvälisesti verkottunut toimija

Osana TietoAkseli Groupia Vinanssi Corporate Finance toimii kansainvälisessä UHY-yritysketjussa, joka on johtava itsenäisten tilitoimistojen ja taloushallinnon asiantuntijoiden verkosto. UHY:lla on toimijoita yli 90 maassa.

UHY TietoAkseli on itsenäinen jäsen maailmanlaajuisessa liikkeenjohdon ja taloushallinnon yritysketjussa UHY Internationalissa, jota hallinnoi Iso-Britanniassa sijaitseva yritys Urbach Hacker Young International Limited. UHY on verkoston yhteisesti käyttämä tuotemerkki. Tässä esitetyt palvelut tarjoaa  UHY TietoAkseli, ei UHY tai mikään muu jäsenyritys UHY-verkostossa. UHY ja siihen kuuluvat muut yritykset eivät ole vastuussa toisen jäsenyrityksen tarjoamista palveluista.